BEGELEIDE GROEPSCRUISE BALTISCHE STATEN

 

BEGELEIDE GROEPSCRUISE NAAR DE BALTISCHE STATEN

 

Cultuur, architectuur, fascinerende steden en historische charme. Dat zijn de ingrediënten van deze Baltische Staten cruise. Op 12 dagen tijd breng je een bezoek aan maar liefst 6 verschillende landen in Noord-Europa. Als orgelpunt vertoef je twee volledige dagen in het fabelachtige Sint-Petersburg, de stad gebouwd door de machtige tsaren.

Ga mee en kuier door de middeleeuwse steegjes van Tallinn, bezoek het Hermitagemuseum in Sint-Petersburg, proef van Helsinki’s zeemanscultuur en fotografeer de Kleine Zeemeermin in Kopenhagen.
Deze cruise vertrekt op 28 mei 2018 en is inclusief volpension, transfers en reisbegeleiding! Er zijn verschillende opstapplaatsen mogelijk voor de transfer naar de vertrekhaven Amsterdam: Oostende, Loppem, Gent en Antwerpen.

 

Reisschema

 

Dag 1

28 mei: Amsterdam

Transfer naar de vertrekhaven en inscheping aan boord van de Brilliance of the Seas. Het schip vertrekt in de vroege avond vanuit Amsterdam naar de Baltische Staten!

 

Dag 2

29 mei: op zee

Deze eerste dag op zee is een ideale kans om je volledig te installeren en het cruiseschip te verkennen.

 

 

Dag 3

30 mei: Skagen (Denemarken)

Met zijn heldere water en prachtige witte stranden trekt Skagen jaarlijks 2 miljoen bezoekers aan. De beste uitzichten heb je bovenaan Skagen’s vuurtoren, ruim 43m hoog! Daarnaast is ook het historisch centrum van Skagen het bezoeken waard.

 

Dag 4

31 mei: op zee

Ontspan aan de poolbar met een frisse aperitief, geniet van het uitzicht in de Viking Crown Lounge en laat je smakenpalet verwennen in één van de restaurants. Om je dag af te sluiten voorziet Royal Caribbean elke avond Broadwaystyle shows in het theater

 

Dag 5

1 juni: Tallinn (Estland)

Tallinn zal je bekoren met zijn levendige cafeetjes, inspirerende kunstgalerijen en middeleeuws erfgoed. Massieve vestingsmuren beschermen nog steeds het historisch centrum, waar de kasseien steegjes je terug meenemen in de tijd. Het parlement van Estland zetelt in een 13de eeuws kasteel op een heuveltop nabij het centrum, dat een prachtig uitzicht biedt.

 

Dag 6

2 juni: Sint-Petersburg

Uitgestrekte paleizen, grandioze kerken, weelderige domeinen en vergulde façades, Sint-Petersburg is rijk aan architecturale meesterwerken en artistieke schatten. Een bezoek aan Sint-Petersburg zou niet compleet zijn zonder het Hermitagemuseum te verkennen, met een collectie van 3 miljoen kunstwerken van onschatbare waarde.

 

Dag 7

3 juni: Sint-Petersburg

Ook vandaag blijft de Brilliance of the Seas in Sint-Petersburg. In Peterhof, het Russische Versailles, kun je rustig door de overvloedige tuin slenteren. Dit domein was ooit het zomerverblijf van tsaar Peter de Grote.

 

Dag 8

4 juni: Helsinki

Helsinki’s centrum is langs drie zijden omringd door de zee en vele kleine eilandjes. Eén van de populairste attracties is de Temppeliaukiokerk. Ze werd in 1969 gebouwd door met dynamiet een grote krater in een rotsheuvel te blazen en vervolgens te overdekken met een koepel van glas en koper.

 

Dag 9

5 juni: Stockholm

Water en groen zijn nooit ver weg in de stijlvolle Zweedse hoofdstad, gebouwd op 14 eilanden met tal van parken. Wandel rond in de gezellige middeleeuwse stadskern met zijn nauwe straatjes. Of bezoek Vasa, een oorlogsschip uit 1626, één van 's werelds oudste bewaarde schepen.

 

Dag 10

6 juni: op zee

De specialiteitenrestaurants aan boord zijn niet inbegrepen maar bieden wel een leuke afwisseling tijdens je dag op zee! In het Izumi restaurant serveert men Aziatische gerechten, Chops Grille is een Amerikaans steakhouse en Giovanni’s Table is een rustige Italiaanse trattoria.

 

Dag 11

7 juni : Kopenhagen

Kopenhagen is een bonte mix van sprookjesachtige paleizen, kastelen met elegante tuinen en moderne wijken vol hedendaags design. Wandel langs de Langelinie Promenade en Nyhavn en beleef het hart van Kopenhagen. Uiteraard moet je ook het vermaarde standbeeld gezien hebben van de Kleine Zeemeermin! Voor de bierliefhebbers: in Kopenhagen kunt je de oorspronkelijke brouwerij van Carlsberg bezoeken.

 

Dag 12

8 juni: Op zee

Ontspannende dag op zee

 

Dag 13

9 juni: Amsterdam

Aankomst ’s ochtends vroeg. Ontbijt aan boord, gevolgd door de ontscheping en terugkeer naar België.

SelectTogether

 

 

Prijzen per persoon :

In een binnenkajuit Cat 6V : 1.875 euro

In een buitenkajuit Cat 8N : 2.145 euro

In een balkonkajuit Cat 6D : 2.595 euro

 

inbegrepen

·Cruise in uitgebreid vol pension

·Nederlandstalige begeleiding (vanaf 15 deelnemers)

·Fooien voor de bemanning (t.w.v. $144)

·Activiteiten en shows aan boord in Broadwaystijl

·BTW

·Havengelden

·Garantiefonds Reizen

 

 

 

Notice: Use of undefined constant unsub - assumed 'unsub' in /home/brasschaat/domains/brasschaattravel.be/public_html/index.php on line 209