COSTA LUMINOSA : GRIEKSE EILANDEN

ZOMERCRUISE GRIEKSE EILANDEN MET DE COSTA LUMINOSA

 

 Santorini, Mykonos, Kefalonia... De namen van deze prachtige Griekse Eilanden doen je wellicht al meteen wegdromen van azuurblauwe zeeën en witte huisjes. Beleef in 2018 de magie van deze pittoreske eilanden met Costa Luminosa, inclusief volpension en drankenpakket!
 

Over het schip: de Costa Luminosa

 

De stijlvolle Costa Luminosa biedt plaats aan ongeveer 2.200 gasten en heeft talrijke faciliteiten aan boord. Er zijn zwembaden, een casino, een theater, 11 bars en een discotheek. Er is ook een fitnessruimte en een prachtige Samsara Spa. Je reist aan boord op basis van volpension, met ontbijt, lunch en diner inbegrepen. De keuken bestaat uit Italiaanse specialiteiten en internationale gerechten. Costa Cruises is erg kindvriendelijk. Aan boord is er een kinderzwembad, een gameszone en een kinderclub. Het buffetrestaurant, de pizzeria en het ijssalon zullen ongetwijfeld ook in de smaak vallen!

 

 

Jouw reisschema

 

Dag 1

Venetië

De vertrekhaven van deze cruise is Venetië, makkelijk te bereiken dankzij de dagelijks vertrekkende vluchten vanaf Brussel. De Costa Luminosa verlaat in de late middag de haven. Laat het cruiseavontuur beginnen!

 

Dag 2

Bari

De eerste bestemming is Bari, een bruisende metropool in het zuiden van Italië. Het oude hart van de stad bevat overblijfselen van de vele beschavingen die hier doorheen de eeuwen elkaar opvolgden, van Romeinen tot Byzantiërs en zelfs Noormannen. De beschermheilige van de stad is de voor ons Belgen welbekende Sint-Nicolaas, en zijn stoffelijke resten worden bewaard in de basiliek van de stad.
 

 

Dag 3

Argostoli

Op dag 3 maak je kennis met Argostoli, de hoofdstad van het Griekse eiland Kefalonia. Deze stad ligt in het zuiden van het eiland, aan de gelijknamige baai van Argostoli. Een brede promenade nodigt je uit om een wandeling te maken langs het water en uiteraard zijn er ook talrijke gezellige terrasjes. Kefalonia zelf is een ongerept eiland met natuurlijke highlights zoals sprookjesachtige grotten, ondergrondse meren en prachtige stranden.
 

 

Dag 4

Santorini

Wie aan Griekenland denkt, ziet pittoreske beelden voor zich van witte huisjes en kerken met blauwe koepeldaken, gebouwd op spectaculaire kliffen die uitkijken over de azuurblauwe zee. Om dit in het echt te zien, moet je het onbeschrijfelijk mooie Santorini bezoeken. Met de camera in de aanslag kun je er adembenemende foto’s maken die de thuisblijvers ongetwijfeld een beetje jaloers zullen maken.

 

Dag 5

Mykonos

Met haar blauw-witte huisjes, het lawaai van Petros de Pelikaan (de mascotte van het eiland) en het waaien van de molens is Mykonos één van de meest uitnodigende eilandjes van Griekenland. De kusten tellen tal van schitterende stranden waar het azuurblauwe water je uitnodigt om een frisse duik te nemen. Tussendoor kan je verpozen in de vele beach bars, een hapje eten in een typische Griekse taverna of op souvenirjacht gaan in de pittoreske winkelstraatjes.
 

 

Dag 6

Katakolon

Katakolon is een klein en gezellig dorpje dat de perfecte uitvalsbasis vormt om de ruïnes van Olympia te bezoeken, de geboorteplaats van de Olympische Spelen. Vele duizenden jaren geleden kwamen atleten van over heel Griekenland hier naartoe om te strijden voor de lauwerkrans. Vandaag kun je nog steeds de indrukwekkende overblijfselen zien van het stadion, het gymnasium en de tempel.
 

 

Dag 7

Op zee

Tijdens de laatste volle dag van je cruise, vaart de Costa Luminosa doorheen de Adriatische Zee. Ideaal om nog een dagje volledig te ontspannen aan boord en na te genieten van de vele bezochte bestemmingen.
 

 

Dag 8

Venetië

Na een rijkgevulde cruisevakantie ben je terug in Venetië. Na het ontbijt aan boord volgt de ontscheping en terugkeer naar België. Of je kan natuurlijk ook nog enkele dagen langer in Venetië verblijven?
 

 

Prijzen per persoon :

 

05.05* : 879 euro in een binnenkajuit, 1.010 euro in een buitenkajuit, 1.169 euro in een balkonkajuit

02.06 : 959 euro in een binnenkajuit, 1.055 euro in een buitenkajuit, 1.209 euro in een balkonkajuit

07.07 : 1.167 euro in een binnenkajuit, 1.245 euro in een buitenkajuit, 1.422 euro in een balkonkajuit

04.08 : 1.209 euro in een binnenkajuit, 1.316 euro in een buitenkajuit, 1.506 euro in een balkonkajuit

01.09 : 959 euro in een binnenkajuit, 1.055 euro in een buitenkajuit, 1.209 euro in een balkonkajuit

 

*op 05.05 is er een andre route : Athene, Split en Kotor i.p.v. Santorini, Mykonos en Argostoli

 

inbegrepen

·Uitgebreid volpension

·Dranken tijdens lunch en diner (Pranzo & Cena-drankenpakket)

·Verblijf in het gekozen type hut

·Fooien

niet inbegrepen

·Vervoer naar de vertrekhaven

·Verzekeringen

·Persoonlijke uitgaven

 

 

 

 

 

 

Notice: Use of undefined constant unsub - assumed 'unsub' in /home/brasschaat/domains/brasschaattravel.be/public_html/index.php on line 209