4KIDS: FLORIDA FUN: VERTREK ELKE DAG

BEGINPUNT: ORLANDO

Huur een villa met privé zwembad, of kies voor één van de honderden hotels met zwembaden! De dagen zijn gevuld met mogelijke kinderactiviteiten van teenager tot junior, alles kan! En zelfs de volwassenen kunnen volop meegenieten!

Dag 1 Aankomst Florida (Orlando)

Na aankomst op de luchthaven, ophalen van de huurwagen en intrek in het hotel.

Dag 2 Kennedy Space Center - Daytona - Orlando 355 Km. 220 Mls.

Volledige dag voor bezoek aan het beroemde NASA SPACE CENTER. Wie uit Miami komt, volgt de Atlantische Oceaan tot Cape Kennedy en reist daarna verder tot Orlando. Een extra bezoek aan Daytona Beach (Museumof Speed) kan vandaag voorzien worden.

Dag 3 Orlando - Universal Studios

Een absolute “must”. Tientallen adembenemende attracties en shows: Ghostbusters, Earthquake, Back to the Future, Jurassic Park, Twister, E.T., stuntshows. Het adembenemende Harry Potter en de laatste attractie Skull Island in Island of Adventure zijn musts.

Dag 4 Orlando - Sea World

Een gevarieerd bezoek aan dit schitterend park met prachtige shows van orca’s, dolfijnen, zeehonden,... De nieuwste attracties: Wild Arctic, het Manatee-complex en een frisse duik bij Journey to Atlantis.

Dag 5 Orlando - Disneyworld’s Magic Kingdom

Keer eventjes terug naar uw kinderjaren en bezoek het sprookjeskasteel van Sneeuwwitje, reis 10000 mijl onder zee, raak alle frustraties kwijt op de Thunder Railroad Mountain,...

Dag 6 Orlando - Disneyworld’s Epcot Cente

Een indrukwekkende voorstelling van mens, natuur, technologie en wetenschap voor de volgende decennia. In the World Showcase vindt u paviljoenen van Mexico, Japan, Canada en rondt dit alles af met de spetterende “Illuminations” Show.

Dag 7 Orlando - St. Petersburg / Clearwater Beach 180 Km. 115 Mls.

Op weg naar de krijtwitte stranden van St. Petersburg kan u het prachtige park van Legoland bezoeken of een halte voorzien aan het Afrikaanse themapark BUSCH GARDENS te Tampa. Na de drukte van Orlando vindt u rust en ontspanning aan het strand.

Dag 8 St. Petersburg / Clearwater Beach

Een dagje lekker “niksen”, of bezoek het ongewone maar prachtige Salvador Dali Museum gecombineerd met een wandeling langs strand of ga winkelen op de beroemde ‘Pier’ van St. Petersburg.

Dag 9 St. Petersburg / Clearwater Beach - Fort Myers / Naples 260 Km. 160 Mls.

Er is een overvloed aan attracties op weg naar het zuiden: Het beroemde J. Ringling Museum, The Old Timer Cars Museum in Sarasota, The Home of Thomas Edison in Ft. Myers enz. Logies ofwel in de familiebadplaats Fort Myers of in het drukke en “rijkere” Naples.

Dag 10 Fort Myers / Naples 

Heerlijk ontspannen aan zee of rond het zwembad, genieten van een boottocht, schelpen zoeken op de stranden van Sanibel en Captiva, een trip door de Everglades Wonder Gardens, enz.

Dag 11 Fort Myers / Naples - Key Largo / Islamorada 300 Km. 187 Mls.

Tijdens uw tocht door het Big Cypress National Reserve, hou even halt voor een airboat-ride en bezoek het Miccosukkee Indian Village. Iets ten westen van Homestead vindt u de toegang tot het uitgestrekte park van de Everglades. Na dit bezoek rijdt u verder zuidwaarts tot Key 7 Largo. Ga snorkelen of maak een trip met een glassbottom boat in het domein van John Pennekamp Coral Reef.

Dag 12 Key Largo / Islamorada - Key West 200 Km. 125 Mls.

Volg de Overseas Highway zuidwaarts tot Key West. Bij Islamorada vindt u het prachtige park Theatre of the Seasdat zeker een bezoekje waard is en waar zwemmen met de dolfijnen de grote uitdaging is, zodra de kinderen de eenvoudige engelstalige instructies begrijpen (reserveren verplicht) en rij dan verder tot u de typische “Caraïbische sfeer” van Key West opsnuift. Geniet van deze charmante stad tijdens een rit met de Old Town Trolley of aan boord van de Conch Tour Train. Bezoek het huis van Hemingway en de pittoreske “Duval Street”.

Dag 13 Key West - Miami Beach / Ft. Lauderdale 280 Km. 175 Mls.

Terug via de Overseas Highway richting Miami. Ten zuiden van de stad kan u extra stops voorzien o.a. aan Coral Castle, het mooie Vizcaya, Castle, Parrot Jungle, of voorzie een ‘shopping’ stop aan BAYSIDE, gelegen vlakbij de cruise-terminal.

Dag 14 Miami Beach / Ft. Lauderdale

Heerlijk ontspannen bij het zwembad, tijd om te winkelen of voor een frisse duik in zee. Indien u van Orlando vertrekt, rijdt u in de namiddag tot daar en logeert u deze laatste nacht in de omgeving van de luchthaven.

Dag 15 Vertrek Uit Miami

Einde van deze fantastische trip. Afgeven van de wagen op de luchthaven voor uw vertrek of individuele verlenging mogelijk mits supplement.

 

Deze reis kan eveneens starten in Miami. Afhankelijk van de reisperiode wordt de prijs aangepast aan de hotelprijzen. Miami is heel wat duurder in hun hoogseizoen (net voor kerstmis tot na pasen).

De prijzen zijn afhankelijk van het moment van de boeking, de reisperiode en de gekozen vluchten. Alle info in ons kantoor!