CRUISES WIST JE DAT

7 VOOROORDELEN OVER CRUISEN ONTKRACHT!

 

1/ Tijdens cruises word je zeeziek
Moderne cruiseschepen zijn uitgerust met stabilisatoren, waardoor de deining nauwelijks voelbaar is. Bovendien blijven de meeste schepen vrij dicht bij de kust varen en worden vooral ‘s nachts de langste stukken gevaren, wanneer de passagiers slapen. Bent u toch ongerust, dan stellen we u graag een suite in het midden van het schip voor, waar men de deining nauwelijks voelt!

2/ Cruisen is voor oudere mensen
Er zijn erg veel rederijen die luxecruises aanbieden en elk van hen heeft haar eigen kenmerken. Verschillende van hen richten hun aanbod op jonge mensen of gezinnen en bieden daarbij aangepaste en actieve programma’s.

3/ Cruisen is duur en er moet voor alles betaald worden
Mensen met veel cruise-ervaring zullen het bevestigen: in vergelijking met een reis op het land is een cruisevakantie soms goedkoper! Vele luxerederijen bieden All-Inclusive formules aan waarbij de maaltijden, dranken, fooien, haventaksen en entertainment aan boord zijn inbegrepen. Sommige rederijen bieden zelfs een pakket met uitstappen aan! U hoeft zich bij deze rederijen dus geen zorgen te maken over de rekening achteraf!

4/ Cruisen is saai
De afgelopen jaren zijn cruiseschepen enorm geëvolueerd; ze zijn voorzien van fitnessruimtes, spa- en wellness ruimtes, observatieruimtes, zwembaden, filmzalen, enz. En er zijn natuurlijk de uitstappen die u kunt doen. Maar zelfs al blijft het schip heel de dag op zee, u zult zich tijdens een cruise geen ogenblik vervelen!

5/ Kinderen vervelen zich tijdens een cruise
Meer en meer gezinnen kiezen voor een cruise omdat het een écht zorgeloze vakantie is. Bij sommige rederijen zijn er heel wat activiteiten voor de kids, in verschillende leeftijdsgroepen. Terwijl de jongste in de club allerlei spulletjes in elkaar knutselt, is de oudste op de klimmuur of met de jetski aan de slag!

6/ Ontspannen op een schip is bijna onmogelijk
U moet zich niet ALLE schepen en rederijen voorstellen als enorme drijvende dorpen waarop duizenden mensen door elkaar lopen. Er zijn ook veel schepen die middelgroot zijn en een beperkt aantal passagiers hebben. Waar U over een ruime suite beschikt en waar er in de publieke ruimtes een rustige sfeer heerst. Wie zich écht wil ontspannen kan zichzelf natuurlijk ook laten verwennen in de wellness aan boord. Van ontspannen gesproken!

7/ Je bent ganse dagen op zee
De waaier aan bestemmingen waaruit kan gekozen worden is enorm. Er zijn natuurlijk cruises waarbij u een oceaan oversteekt, maar de meeste cruises bieden iedere dag een andere bestemming aan. Vandaag bent u in Athene, morgen passeert u de Dardanellen en overmorgen drinkt u van een zoete thee in het centrum Istanboel. Alle rederijen zorgen voor een gevarieerd programma, opdat iedere cruise die u vaart een onvergetelijke belevenis wordt!

 

7 REDENEN OM JE CRUISE VAKANTIE BIJ JE REISAGENT TE BOEKEN

 

1/ Advies op basis van up-to-date informatie, recht van de bron
Als reisagent ontvangen wij uit eerste hand alle relevante updates van de rederijen. Wij volgen workshops, online trainingen en seminars. Zo zijn wij steeds op de hoogte van nieuwigheden aan boord, service pakketten, nieuwe bestemmingen of routewijzigingen, maar ook van de menu’s, entertainmentprogramma’s, kid’s clubs, kamertypes voor families etc.

2/ Advies op basis van eigen ervaring
Als reisagent worden wij uitgenodigd voor scheepsbezoeken of kunnen we deelnemen aan studiereizen aan boord van de verschillende schepen. Hierdoor kunnen we zelf aan den lijve ondervinden hoe de cruise verloopt. Op basis van eigen ervaring, een kritische blik en uw verlanglijstje kunnen we zo het gepaste advies verlenen.

3/ Advies op basis van klantervaringen
Als reisagent hebben we frequent contact met onze klanten. Voor, tijdens en na de reis. We ontvangen van hen opmerkingen en tips die ook voor u waardevol kunnen zijn. We delen ze graag met u en verfijnen ons advies constant op basis van de feedback die we ontvangen.

4/ Directe toegang tot de rederijen
Als reisagent onderhouden wij zeer goede contacten met de rederijen. Dit stelt ons in staat om de cruise zo veel mogelijk af te stemmen op uw wensen. Vaak volstaat een telefoontje om net dat extraatje te regelen waarop u gehoopt had of om die cruciale info voor u te pakken te krijgen. Wij krijgen het geregeld!

5/ Cruises en meer
Als reisagent kunnen we veel meer dan enkel een cruise voor je boeken. We denken met u mee van begin tot eind van uw vakantie. Een luchthaventransfer, vlucht, taxi ter plaatse, een hotel vooraf of achteraf, bagageservice,… we kunnen het allemaal naadloos voor u regelen. Dit bespaart u bovendien een hoop stress wanneer er een vertraging of routewijziging is. Want wij hebben de touwtjes in handen!

6/ Tijdsbesparing
Als reisagent zijn we dagelijks met cruises bezig. Wij vinden snel onze weg in het grote aanbod. Wij beschikken over de juiste tools en hebben meteen toegang tot alle interessante aanbiedingen en informatie. Wij moeten geen uren zoeken, lezen en vergelijken om de juiste cruisevakantie voor jou te vinden.

7/ Cruise Magic
Als reisagent kunnen wij de juiste cruisevakantie voor u samenstellen. Hier komt heel wat inzicht en vakkennis bij kijken. Het juiste seizoen, de juiste bestemming, de juiste rederij, het juiste schip, het juiste kajuittype, de juiste excursies, de juiste extra’s etc. Pas wanneer al deze elementen afgestemd zijn op jouw voorkeur krijg je de “cruise magic”!

 
 

Cruises

Cruises

CRUISE STILLE ZUIDZEE: 15.03.2020: OCEANIA REGATTA
vanaf € 2103
Lees meer

Cruises

CRUISE: CARAIBEN: 25.11.2019: OCEANIA RIVIERA
vanaf € 3295
Lees meer

Cruises

CRUISE: ZUID-AMERIKA: 07.12.2019: OCEANIA MARINA
vanaf € 2159
Lees meer

Cruises

CRYSTAL ESPRIT : 26.11.2019 : VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN
vanaf € 4995
Lees meerCruises

GROEPSCRUISE ANTARCTICA : 02.02.2020 : HANSEATIC INSPIRATION
vanaf € 13045
Lees meer

Cruises

GROEPSCRUISE CANARISCHE EILANDEN : 01.11.2019 : EUROPA 2
vanaf € 5015
Lees meer

Cruises

GROEPSCRUISE JAPAN: 06.04.2021 : SEVEN SEAS EXPLORER
vanaf € 8449
Lees meer

Cruises

GROEPSCRUISE MIDDELLANDSE ZEE : 16.08.2019 : OCEANIA SIRENA
vanaf € 2650
Lees meerCruises

GROEPSCRUISE MIDDELLANDSE ZEE : 31.08.2019 : CRYSTAL SERENITY
vanaf € 3341
Lees meer

Cruises

GROEPSCRUISE MIDDELLANDSE ZEE: 19.04.2020: OCEANIA RIVIERA
vanaf € 2929
Lees meer

Cruises

OCEANIA RIVIERA : 24.11.2019 : CARAIBEN & MEXICO
vanaf € 3238
Lees meer

Cruises

SEADREAM II : ROME ROUNDTRIP : IT'S TIME FOR THE MEDITERRANEAN
vanaf € 5725
Lees meerCruises

SILVER EXPLORER : SOUTH PACIFIC LUXURY CRUISE FROM LAUTOKA TO CAIRNS - 24 APR - 11MAY 2020
vanaf € 9360
Lees meer