MEXICO

Als je toekomt aan het complex van de verschillende IBEROSTAR hotels in PLAYA PARAISO ben je echt even onder de indruk ! Elk hotel op zich is prachtig. Wij logeerden in IBEROSTAR PARAISO LINDO.

De inkomhal is echt heel indrukwekkend.  De gebouwen zijn van hout gemaakt en zijn allemaal rond waterwegen gebouwd; echt knap gedaan !!! De kamers zijn mooi ingericht. De badkamer is ruim en gerieflijk. De buffetten zijn zeer uitgebreid. Je kan ook kiezen uit diverse specialiteiten restaurants.  De donuts bij het ontbijt worden vers klaar gemaakt !!! De papaya is onwaarschijnlijk lekker en de salsa is de lekkerste ooit.

Het zwembad bestaat uit verschillende delen. Er is zelfs een golfslagbad dat om het uur al de kinderen van het hotel lokt. De lazy river is misschien minder indrukwekkend maar toch wel eens leuk om te doen. Het animatieteam is super tof. De shows zijn echt mooi.

We gingen ook vaak eten in het IBEROSTAR MAYA, maar dat vonden wij specialer. De kamers zijn prachtig maar de gemeenschappelijke ruimtes zijn speciaal ingericht. Het strand is mooi. Je kan er zeilen, surfen, ... Je kan ook duiken of een henna tatoe laten plaatsen.

Het hotel is een absolute aanrader en de hartelijkheid van het animatieteam zorgt ervoor dat je met tranen terug naar huis gaat !!!  Wil je meer weten, kom gerust langs. Ik laat U met plezier mijn fotoreportage zien.

Nathalie