CRYSTAL CRUISES (Crystal Serenity)

Vanaf april 2012 wordt Crystal Cruises all inclusive en wij gingen alvast aan boord om deze rederij beter te leren kennen!  Er zijn 2 schepen in de vaart, de Crystal Serenity & de Crystal Symphony die beiden na grondige renovaties meekunnen in de top van de cruisewereld.  Met maximaal 1070 gasten en 655 crew is de service hier een enorm pluspunt.

Een cruise met de Crystal Serenity biedt een eindeloze keuze aan activiteiten en entertainment. Er zijn 2 zwembaden, waarvan één overdekt en een groter buitenzwembad met rondom zeer gezellige coconzetels, salons & ligstoelen.  Qua keuken heeft u ook keuze ten over; er is het hoofdrestaurant de ‘Crystal Dining Room’ met een uitgebreide kaart en 2 specialiteitenrestaurants ‘Prego’ (Italiaans) & ‘Silk Road’ (Aziatisch) met een sushi bar.  Verder kan u ook roomservice bestellen in uw stateroom van 20m² met grote raam, stateroom met balkon of penthouse (suite) met balkon.

Privacy, service en een lekkere keuken zijn hier de grote trefwoorden.  Contacteer ons gerust voor meer informatie of u mag vrijblijvend langskomen voor onze fotoreportage!

Tina