NORWEGIAN CRUISE LINE (Norwegian Breakaway)

Voor de officiële start van zijn 1e cruiseseizoen mochten wij aan boord om te proeven van het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line! Een te gek schip met waterglijbanen, een touwenparcours, ijsbar en oneindig veel mogelijkheden qua restaurants, bars & activiteiten!

De Norwegian Breakaway is het eerste van twee nagelnieuwe "Next Generation Freestyle Cruising" schepen waarmee Norwegian Cruise Line uitpakt in 2013 en 2014. Het design is strak en modern, de sfeer is warm en uitnodigend. Voor het ontwerp van de hutten deed Norwegian Cruise Line beroep op het bedrijf dat The Studios ontwierp, de speciaal voor alleenreizenden ontworpen hutten aan boord van de Norwegian Epic. De hutten zijn dan ook zeer functioneel, beschikken over voldoende bergruimte en combineren de vorm en functionaliteit van de Jewel-class schepen met de moderne en hedendaagse accenten van de Norwegian Epic.

The Haven
Het exclusief suitecomplex dat in 2005 geïntroduceerd werd aan boord van de Jewel-class schepen (Norwegian Jewel, Norwegian Jade, Norwegian Pearl en Norwegian Gem) en in 2011 de nieuwe naam The Haven kreeg, is ook aanwezig aan boord van de Norwegian Breakaway. The Haven omvat 42 suites, een restaurant, een cocktail bar en een concierge desk waar u reserveringen kunt maken voor restaurants, entertainment of de spa. In het centraal gedeelte van The Haven bevindt zich een 2 dekken hoge courtyard area met zwembad, 2 bubbelbaden, een privé-zonnedek, 2 privé-massageruimtes en een sauna. Gasten van The Haven hebben rechtstreeks toegang tot de Spa en de fitnessruimte.

Bouwjaar : 2013
Tonnage : 144.017
Lengte : 324 meter
Breedte : 40 meter
Diepgang : 8,2 meter
Aantal passagiers : 4.000
Bemanningsleden : 1.595

Contacteer ons gerust voor prijzen, meer informatie of kom mijn fotoreportage gerust bekijken!

Tina