SPANJE (Andalusië)

Wat een heerlijke cultuur in Andalusië! Wij starten onze rondreis in Sevilla waar reeds 2 wereldexpo's plaatsvonden en waar de appelsienenbomen de pleinen kleuren... Heerlijke tapa's en wij verbleven in het centraal gelegen Hospes Las Casas del Rey de Baeza. Een magnifiek hotel waar we ook de authentieke 'ham cutting' beleefden, heerlijk! We bezochten er uiteraard de Giralda toren waar ook het EME Hotel gelegen is. Een stuk strakker, een heel knap hotel & een superlekkere tapasbar, zeker de  moeite om te bezoeken!!!

Vanuit Sevilla trokken we verder naar Cordoba waar we logeerden in Hospes Palacio del Bailio. Een authentiek hotel met kamers met 19e eeuwse fresco's (enkel in de suites). Er is een leuk buitenzwembad en het hotel ligt op 1km van het Mezquita & het Alcazar, een must op deze rondreis! Nadien trokken we verder naar Granada waar we logeerden in het laatste Hospes hotel, nl Palacio de los Patos. Een fantastische combinatie van minimalistisch strak in het bijgebouw naar autenthieke suites in het hoofdgebouw. Pal in de commerciële zone van Granada & het Alhambra ligt slechts op 3km. We bezochten ook het Alhambra Palace (super gelegen maar wel verouderd) & Villa Oniria (ook een aanrader!). 

En na de cultuur komt de rust & deze vonden we in Finca Cortesin Golf & Spa... Een hotel met hét! Top keuken, top kamers, top golf, het is er heerlijk vertoeven zowel voorjaar, zomer als najaar! De kamers zijn starten met 52m² en bieden eindeloze zichten. De Spa is 2.200m² & biedt verschillende massages, therapieën maar ook een echte sneeuwgrot. De keuken is super & vooral de Kabuki Raw (Japanse gerechten) is een aanrader van formaat.

Contacteer me gerust voor meer informatie, ik laat u met plezier mijn fotoreportage zien!
Tina