MEXICO

In oktober 2014 ben ik naar Mexico geweest. Vluchten met Jetairfly vanuit Brussel naar Cancun en op weg naar een zonnige vakantie aan het strand! Het RIU Palace Mexico is heel leuk gelegen op 3 km van het centrum van Playa del Carmen, dit kan u te voet bereiken of per taxi. Een leuk centrum met winkeltjes maar ook leuke bars met happy hour, de moeite om ter plaatse eens een margarita te proberen!

Gelukkig gingen we niet enkel voor het strand maar hebben we ook de lokale cultuur opgesnoven, nl die van de Maya’s! Chichen Itza was een lange dag maar dit is dan ook de grootste Maya site en op 3u gelegen van Playa del Carmen. Wel enorm de moeite waard, het was er prachtig! Ook Tulum, een Maya site aan de zee gelegen was het bezoeken waard. Wij deden dit in combinatie met Xel’ha. Een apart aquaparadijs waar je kan snorkelen tussen de talrijke tropische vissen... We bezochten verder ook nog Turtle Bay waar 6 van de 7 zeeschildpadden ter wereld komen. Machtig als je daar tussen kan snorkelen, we zagen hier ook pijlstaartroggen.

Het hotel zelf is een mooi resort met alle gewenste faciliteiten. Grote, ruime kamers, meerdere zwembaden, buffetrestaurant maar ook meerdere à la carte restaurants. Wij hebben hier echt genoten!

Mail me gerust voor meer informatie over deze bestemming of hotel.
Tina