ZUID-AFRIKA & MOZAMBIQUE

Zuid-Afrika & Mozambique, wat een ideale combinatie!

Deze fantastische rondreis zijn we gestart in Kaapstad, een geweldige metropool met veel bezienswaardigheden! Van een Kaap de Goede Hoop tour naar Robbeneiland, de Tafelberg, V&A Waterfront, Muizenberg, Twelve Apostles, er is zoveel te beleven en wat een heerlijk eten…

Na Kaapstad trokken we verder richting Gansbaai met een stop onderweg in Betty's Bay. Een leuke mix van pinguïns, vogels & dassies, een plezier om naar te kijken! Overnachten hebben we gedaan in Grootbos, een van National Geographic's 'Unique Lodges of the World’, een unieke ervaring! https://www.grootbos.com/en  Het weer speelde ons hier parten maar we hebben het fijnbos toch even kunnen ontdekken en walvissen gespot! 

Na deze unieke lodge trokken we verder naar de wijnstreek om … wijn te proeven uiteraard!! We bezochten 2 wijnhuizen en lieten ons op een originele manier vervoeren met sidecars! Hier zijn oneindig veel goede wijnen, jammer dat we niet alles kunnen proeven ;-)

En wat is een Afrika reis zonder safari ... We vlogen van Kaapstad naar Durban om zo naar &Beyond Phinda Private Game Reserve te reizen. Een prachtige omgeving waar dieren in de vrije natuur leven! Elke dag safari en op zoek gaan naar de Big Five, het is & blijft een avontuur elke keer opnieuw. En wat voor een avontuur, safari is een echt hoogtepunt! Dit mochten we ook beleven in mijn ultieme favoriet, &Beyond Kirkman’s Kamp in Sabi Sand. Op 10m staan van een luipaard, een neushoorn tegenkomen, de concentratie aan dieren is hier ongelofelijk!

Ons laatste deel van deze prachtige reis sloten we af met een strandverblijf in Mozambique, wondermooi!!! Per helikopter vervoerd worden naar een tropisch eiland met witte zandstranden, het is hier heel exclusief & pure verwennerij.

Heeft u vragen of wil u ook eens genieten van deze bestemmingen, contacteer me gerust!
Tina