Crystal Serenity (Crystal Cruises)

Luxe in een all-in pakketje en de mooiste bestemmingen ontdekken! 

Als cruisespecialist delen we graag onze eigen ervaringen. Aan boord van de Crystal Serenity ben je thuis maar dan beter en op zee. Wij vinden het belangrijk dat op reis gaan, zonder zorgen is maar met de beste zorgen. En dat kan… op de Crystal Serenity.

 De Crystal Serenity is een mooi en ruim schip met klassieke kleuren en veel licht.  De gemeenschappelijke ruimtes zijn met heel veel smaak ingericht. De kajuiten zijn ruim en de badkamer is groot, in tegenstelling tot veel andere cruiseschepen.

De keuken is een absolute aanrader ! De maaltijden zijn uiterst verzocht. De speciality restaurants “Silk Road en de Prego” evenaren sterrenrestaurants.  Daarnaast is er aan boord een prachtige selectie wijnen vanover de hele wereld.

De spa straalt rust uit. Hier moet je de “scalpmassage” echt eens proberen.  

De bediening aan boord is uiterst vriendelijk.  Het personeel komt van alle uithoeken van de wereld.  

Met een zeedag is het heerlijk genieten bij het zwembad, kan je deelnemen aan allerlei activiteiten of je volgende bezoek plannen. 

Wat de cruise ervaring van Crystal Serenity zo speciaal maakt is de kleinschaligheid. Met 200 passagiers aan boord geniet je van elk moment zonder gestoord te worden. En tegelijk kan je met andere passagiers een babbeltje doen in de bar of aan het zwembad. 

Dat maakt het “cruisen” zo boeiend. Wil je meer weten, kom langs. Ik vertel er graag meer over ! U bent altijd welkom of bel gerust voor een afspraak .

Nathalie

Nathalie | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Antarctica, Luxe- en expeditiecruises, safari’s in Afrika & rondreizen op maat

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Crystal Cruises