Heropening kantoor 8 juni

We zijn blij om terug aan de slag te kunnen.

Na vele weken in lock down te hebben gezeten, zijn wij blij om terug aan de slag te kunnen.

Wij hebben al die tijd niet stil gezeten. Wij zijn achter gesloten deuren blijven werken om de lopende dossiers persoonlijk op te volgen. Klanten die in het buitenland vast zaten werden gerepatrieerd. Dossiers werden omgeboekt en voor de geannuleerde dossiers werden er vouchers aangevraagd en opgemaakt. Maar nu is het tijd voor ons om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. We beseffen maar al te goed dat het niet meer zal zijn zoals vroeger.

Reizen is en blijft onze passie en wij staan te popelen om opnieuw reizen in binnen – en buitenland te mogen boeken.

Vanaf 15.06.2020 mogen we alvast reizen binnen Europa, waar we al heel blij mee zijn. Voor diegenen die buiten Europa willen reizen, is het nog even afwachten. Het is voor ons erg belangrijk om voor onze klanten de juiste gids te zijn in het kluwen aan informatie.

Om jullie optimaal te adviseren, vragen wij U soms ook om wat geduld te hebben.
Op de website kan U alvast heel wat nuttige informatie terug vinden over de nieuwe manier van reizen en een paar leuke filmpjes van hoteliers die zeer creatief omgaan met de heropening van hun hotel.

Uiteraard blijven wij Uw aanspreekpunt en mag U blijven rekenen op onze gekende service.

We gaan vanaf 8 juni weer open, maar om de social distancing te garanderen vragen wij U om vooraf via mail of telefonisch een afspraak te maken. Zo moet U niet aan de deur staan wachten tot het uw beurt is.

Onze werkweek zal er in het begin iets anders uitzien. Maandag, woensdag en vrijdag zijn wij open van 09h00 – 12h30 / 13h30 – 18h00 Dinsdag, donderdag en zaterdag blijven we voorlopig nog achter gesloten deuren werken.

Persoonlijk willen wij iederen bedanken die ons steunde met lieve mails ,telefoontjes , prachtige bloemen, lekker koekjes enz… Tot snel en nogmaals dank voor Uw geduld in deze zeer moeilijke periode

Tina, Bieke, Iris en Nathalie

We zijn blij om terug aan de slag te kunnen.

Contacteer ons

Reisaanvraag

Heropening kantoor 8 juni