Citytrips in de USA: Washington & Chicago

Een citytrip in de USA, ontdek in vijf dagen de federale hoofdstad van de Verenigde Staten of breng een bezoekje aan dé stad van architectuur: Chicago.  

Washington DC Capitol
Georgetown

Washington DC

Rijk aan geschiedenis, iconische monumenten, fascinerende musea, hippe wijken: ontdek de federale hoofdstad van de Verenigde Staten tijdens een vijfdaagse city trip!

De National Mall, het Witte huis, Lincoln Memorial en de United States Capitol vragen om een bezoek. Het walhalla voor museumliefhebbers: de Smithsonian Institution, de Pulitzer Prize Photographs Gallery en het International Spy Museum.

Echt uniek is een tocht op het water langs de Japanse kerselaar van het Tidal Basin. ‘S avonds reflecteren de impressionante gebouwen op het water.

Wie houdt van gastronomisch dineren zal hier zeker terecht kunnen in een van de betere restaurant. Ook wie ervan houdt om te slenteren langs winkeltjes in trendy wijken, kan hier ten top ontdekken.

Combineer deze reis met Baltimore in Maryland. Ook wel de “Charm City genoemd en gekend voor haar prachtige locatie aan de Chesapeake Bay. Ontdek met de watertaxi’s hier de verschillende buurten, zoals de Inner Harbor en Fells Point Historic District. 

 

Chicago

De bakermat van de Noord-Amerikaans architectuur, een mix van wolkenkrabbers en kilometers strand, bedekt met een laagje charme uit The Mid West.

Het leuke aan de stad is de rode draad, of groene draad, aan weelderige parkjes en pleintjes. Om elke hoek vind je de verfijnde buurtparkjes, maar ook het grotere Grant Park en het Millenium Park, de longen van de bruisende stad.

Vanop het strand geniet je van de skyline met haar culturele instellingen, iconische openbare kunst, populaire evenementen. Een breed scala restaurants met de nadruk op de wereldkeuken. Zeker in Rogers Park of langs de bruisende Riverwalk.

Een veelzijdige stad met, bruisend en ruimte voor ontspanning, in Chicago vind je voor elk wat wils!

 

Heb je graag meer informatie of een citytrip op maat met onze lokale gidsen? Kom dan gerust langs bij ons op kantoor voor meer informatie. 

We helpen je graag verder! 

 

Nathalie

Nathalie

Nathalie | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Luxe-en expeditiecruisesn safari’s in Afrika & rondreizen op maat

Tina

Tina | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Afrika, Japan, cruises, Caractère beleefreizen & Club Med

Bieke

Bieke | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Groene bestemmingen, verkennend roadtrippen & eigenzinnige à la carte-reizen.

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Washington & Chicago: citytrips in de USA