Rondreizen specialist

Rondreizen is me van kindsbeen af meegegeven. Ik woonde tot mijn 8 jaar in Congo en reisde met mijn ouders doorheen Afrika en Europa. In 1987 ben ik getrouwd. Mijn echtgenoot heeft een zus in Amerika, waar we heel regelmatig naartoe gingen. We hebben zelfs een jaar in Amerika gewoond.

De passie voor rondreizen is wat we allemaal delen bij Brasschaat Travel. Samen hebben we meer dan 100 jaar reiservaring. Zo is Tina helemaal weg van karaktervolle rondreizen in Zuid-Europa, Japan en selfdrives in Amerika. Ben je fan van weergalloze natuur? Bieke houdt van ‘groene’ bestemmingen zoals Ijsland maar evenzeer van de outback in Australië. Iris is fan van Griekenland en mysterieus en magisch India.

Welke weergaloze natuurlandschappen en bijzondere culturen wil jij nog ontdekken? De Maya-cultuur in Mexico, de culturele schatten en gastronomie van Italië of de sfeer van de Zijderoute in Iran beleven? Of waarom geen treinreis door Japan bijvoorbeeld? Zeg ons wat jouw rondreisdroom is. We maken die graag werkelijk.

5 redenen om je rondreis bij Brasschaat Travel te boeken

Het aanbod

Weergaloze natuur

culturele rondreizen

treinreizen

à la carte aanvraag

Zelf bezocht

We bereisden alle continenten. Zowel bekende klassiekers als onontgonnen bestemmingen passeerden de revue. Lees hier onze ervaringen.

Onze 10 favoriete rondreisbestemmingen

Japan

Met de hogesnelheidstrein door Japan. Sublieme mix van natuur, cultuur én gastronomie.
In de kijker

Reizen met Brasschaat travel

+100jaar ervaring

Samen hebben we bijna 100 jaar professionele reiservaring. Die zetten we graag in. 

rondreizenspecialist

De passie voor rondreizen is wat we allemaal delen bij Brasschaat Travel. 

full service

We verzorgen uw reis van a tot z.

Reisaanvraag

Rondreizen