Gezinsvakanties

Reizen is me van kindsbeen af met de paplepel meegegeven. Ik woonde tot mijn 8 jaar in Congo en reisde met mijn ouders doorheen Afrika en Europa. Kinderen hebben hoeft helemaal geen belemmering te zijn om de wereld te ontdekken. Integendeel. Het verlaagt vaak de drempel om contacten te leggen en samen leuke dingen te doen: papyrus maken, potten bakken, een olifantenweeshuis bezoeken, een échte vulkaan beklimmen, …

De passie voor reizen is wat we allemaal delen bij Brasschaat Travel. Kinderen hebben ons daar nooit van weerhouden, integendeel. Samen hebben we meer dan 100 jaar reiservaring. Een erg toegankelijke safaribestemming met kinderen is Zuid-Afrika. Kinderen houden vaak ook van weergaloze natuur. Bieke houdt van ‘groene’ bestemmingen zoals Ijsland. Of waarom geen cruisevakantie met het gezin? De spectaculaire Noorse Fjorden met MSC Cruises bijvoorbeeld.

Bijzondere culturen, weergaloze natuurlandschappen of lekker samen genieten van family time. 
Zeg ons welke gezinsvakantie je voor ogen hebt. We maken die graag werkelijk.

5 redenen om je gezinsvakantie bij Brasschaat Travel te boeken

Het aanbod

Relax & Strand

vakanties met je gezin

Rondreizen

met kinderen

Leuke Cruises

voor het ganse gezin​

à la carte aanvraag

Zelf bezocht

We bereisden alle uithoeken van de wereld. Zowel bekende klassiekers als onontgonnen bestemmingen passeerden de revue. Lees hier onze ervaringen. 

Onze favoriete gezinsvakantiebestemmingen

Cambodja

op schattenzoektocht door de tempels van Ankor Wat
In de kijker

Reizen met Brasschaat travel

+100jaar ervaring

Samen hebben we bijna 100 jaar professionele reiservaring. Die zetten we graag in. 

gezinsvakantie specialist

De passie voor reizen is wat we allemaal delen bij Brasschaat Travel. Kinderen hebben ons daar nooit van weerhouden, integendeel.

full service

We verzorgen uw reis van a tot z.

Reisaanvraag

Gezin