Alaska met de Seabourn Odyssey

Alaska is het land van overweldigende natuur, duizelingwekkende landschappen, het verborgen leven van beren en wolven, en de eindeloze stilte. Gecombineerd met de luxe aan boord van de Seabourn Odyssey. Voor Luc en Yolanda, een van onze gepassioneerde cruisekoppels, was het deze zomer zover. Ze gingen aan boord voor een 15-daagse rondreis in Alaska mét de Seabourn Odyssey. Hun reisverslag mogen we hier mee lezen: 

Natuurliefhebbers

Alaska heeft héél veel te bieden voor liefhebbers van de natuur. Naast de duizelingwekkende  landschappen afgewisseld door water, bergen, ontelbare watervallen en sneeuw op de hoogste toppen waren wij in de wolken door de wildlife die we zagen: bultrug walvissen, orka’s, grote zeeleeuwen, schattige zeeotters en last but not least: een grizzly beer met twee kleintjes.

Ook vogels zoals de zeearend. Tijdens de high-tea in de Observation Bar landde er eentje op het schip, zo’n 5 meter van ons verwijderd. 

Wat ons altijd zal bijblijven

Wij houden van cruisen: ’s nachts varen en elke dag kom je aan op een andere bestemming. Daarnaast waan je je al een echte VIP aan boord van de Seabourn. Je maakt je nergens zorgen over, alles is inbegrepen en het grootste geheim: champagne en kaviaar à volonté!

We hebben van elk moment genoten. Maar dit waren onze hoogtepunten: 

  • Ketchikan voor zijn totempalen en Creek Street.
  • Sitka met zijn gezellige winkelstraat.
  • Juneau: de hoofdstad van Alaska, héél véél goud- en diamantwinkels
  • Onvergetelijk? Ja, zeker de helikoptervlucht naar de ‘Mendenhall glacier’. We zagen stukken gletsjer vallen in de langste fjord van Alaska ( niet te vergelijken met de Noorse Fjorden)
Nathalie

Nathalie

Nathalie | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Luxe-en expeditiecruisesn safari’s in Afrika & rondreizen op maat

Tina

Tina | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Afrika, Japan, cruises, Caractère beleefreizen & Club Med

Bieke

Bieke | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Groene bestemmingen, verkennend roadtrippen & eigenzinnige à la carte-reizen.

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Alaska met de Seabourn Odyssey