Amour de normandie

Op slechts een paar uurtjes rijden ligt Normandië. Een van de meest romantische en pittoreske regio’s van Frankrijk. Historische dorpjes, natuurschoon, lekker eten en drinken, ideaal dus voor een lang weekend ertussen uit. 

Honfleur & Deauville

Normandië herbergt heel wat schilderachtige dorpjes en de mooiste zijn ongetwijfeld Deauville en Honfleur. De middeleeuwse kasseien, de gezellige jachthaven, de omliggende heuvels en de pleintjes met leuke restaurants. Deauville is dan weer meer bekend voor de paarderennen en de badplaats, mooie winkels en de vele wellnessoorden. Zeker een bezoekje waard! 

Etretat

De Albatroskust van Normandië. Er zijn weinig plekken zo uniek als deze, en de meest herkenbare is die van het stadje Étretat. Je herkent de plek aan de krijtrotsen die zo’n 90 meter boven de zee uit steken. Heel veel kunstenaars komen naar hier om inspiratie op te doen. Maak er lange en rustige wandelingen die je langs de mooiste plekjes van de kust begeleiden. 

Wij verbleven in Deauville voor vier nachten, en bezochten van daaruit de verschillende plekjes. Maar verblijf er een week en bezoek dan zeker ook Mont Saint Michel, Rouen, Giverny, dat ken je zeker van schilder Monet, en Bayeux. 

We geven je graag meer uitleg en tonen je de leukste verblijfplaatsen bij ons op kantoor. 

A bientôt! 

Nathalie

Nathalie

Nathalie | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Luxe-en expeditiecruisesn safari’s in Afrika & rondreizen op maat

Tina

Tina | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Afrika, Japan, cruises, Caractère beleefreizen & Club Med

Bieke

Bieke | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Groene bestemmingen, verkennend roadtrippen & eigenzinnige à la carte-reizen.

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Amour de Normandie