Club Med Cruise

Een all-in luxe vakantie op zee met Club Med

Een cruise aan boord van Club Med 2, dat is baden in elegantie en comfort. Een all-in luxevakantie langsheen de mooiste kusten voor jong en oud.

Het is werkelijk magnifiek wanneer je de het hijsen van de zeilen kan meemaken. Opstaan met een kop koffie en het geluid van de wind in de zeilen is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. En dit terwijl je vaart door prachtige wateren met een exclusieve service.

 

Aan boord van dit prachtige schip, volledig gerenoveerd door Sophie Jacqmin, heerst een gemoedelijke sfeer. Elke standaardkajuit, nu op het niveau van een 5 Tridents, heeft twee patrijspoorten met privébadkamer en is 18m2. Deluxe kajuiten en suites zijn groter, tot 40m2.

Club Med staat bekend voor all-inclusive arrangementen en ook aan boord geldt deze traditie. Nu ook met een glaasje champagne aan de bar vanaf 18u00. Daarnaast zijn er heel wat faciliteiten beschikbaar zoals een fitness en een spa met verzorgingen en producten van Carita.Of ben ook zo’n waterrat? Dan kan je gebruik maken van kajaks en een banana, je kan windsurfen, zeilen en nog veel meer watersporten ontdekken.

Ontdek dit prachtige schip en contacteer me gerust voor meer informatie!

 

Tina

Tina | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Afrika, Japan, cruises, Caractère beleefreizen & Club Med

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen » of

Bel ons op 03 653 43 23 »

Reisaanvraag

Club Med Cruise