Club Med Opio Provence

Verscholen in de natuur en op een half uurtje van Nice ligt de Club Med Opio en Provence

In het hartje van de de Provence omgeven door dennenbomen, olijfgaarden en lavendelvelden huist Club Med Opio. Deze Club is ideaal voor families, voor liefhebbers van golf en tennis en voor wie op zoek is naar de schoonheid van de Provençaalse natuur. Enkele jaren geleden werd deze Club gerenoveerd met kleine maar smaakvolle ingerichte kamers die allemaal de naam van een bloem, plant of kruid dragen. 

Een sportieve belevenis

Deze club heeft een zee aan sportieve activiteiten in petto. Het gevarieerde sportprogramma biedt voor groot en klein de leukste sportactiviteiten aan. De club heeft een eigen golfterrein met negen holes. Je kan er lessen volgen bij de professionele G.O.’s die je van begin tot einde tips en trics leren. 

Wie liever energie kwijt speelt op het tennisveld kan op een van de acht tennisvelden gewoon een balletje slaan, lessen nemen of een wedstrijdje spelen tegen een van de immer enthousiaste G.O’s. Wedden dat je ze kan verslagen? 

Te warm? Leg je dan even aan het rustige Zen zwembad of ontdek de Club Med Creative. Dit zwembad is volledig gebaseerd op het beroemde Cirque Du Soleil.

Deze Club Med heeft nog een heleboel andere sportactiviteiten ter beschikking. Denk maar aan boogschieten, fitness, (begeleide) wandelingen, volleybal, mini voetbal en nog zoveel meer! Je kan ook avontuurlijke excursies boeken of met een buggy, dax of segway de omgeving leren kennen. Vergeet dus zeker je sportuitrusting niet als je naar hier komt!

Een sportieve belevenis

Deze Club is het ideale voorbeeld dat vakantie niet altijd exotisch moet zijn. Het all-in luxe resort ligt op slechts 3km van het dorp Opio. Op 20km van filmfestival stad Cannes. Hier kan je verdwalen tussen de pittoreske smalle straatjes en de 16e-eeuwse Notre Dame bezoeken. Of bezoek je liever Nice met de bekende Promendade des Anglais? Deze historische stad ligt op slechts 37km van de Club. 

Heb je zin gekregen in een deugddoende vakantie met sportieve activiteiten en Franse natuur én cultuur? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren voor meer informatie. 

Tina

Tina | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Afrika, Japan, cruises, Caractère beleefreizen & Club Med

reistype

Jouw droom gezinsvakantie vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Club Med Opio en Provence