Fins Lapland

Bedolven onder een dikke laag sneeuw, hoog in het noorden van Europa ligt dit pareltje verborgen.

Houd je van Scandinavische design, stap je graag op sneeuwschoenen door een wondere witte wereld en wil je de geheimen van de Kerstman ontdekken? Dan is Fins Lapland de bestemming voor een fantastische wintervakantie.

Aan ruimte is er geen gebrek, de Finnen zijn ingetogen en puur.  De rust en de ruimte zijn de rijkdommen van het land. 

Maar ga je liever op avontuur? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Want de excursies brengen dat beetje actie in je vakantie dat je nog miste. Een rit met een onuitputtelijke husky? Deze lieve beestjes hebben helderblauwe ogen en lijken op fluffy wolven. Liever met de rendieren op stap? Dat kan ook, zeker als je weet dat er in Lapland meer rendieren dan inwoners zijn… Pakken we vandaag de auto of het rendier? 

Het mooiste moet nog komen, dat is een nacht onder de sterren terwijl je met het noorderlicht in slaap valt. Je kan overnachten in een iglo en vanuit je bed het adembenemende licht bewonderen. Wedden dat je geen oog dicht doet. 

Dit prachtige landschap geeft de mogelijkheden tot verschillende activiteiten maar als je liever ontspant in een hete sauna of in de jacuzzi tussen de sneeuw, dan gaat dat hier ook! Net als de omgeving, zijn de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Spring gerust eens binnen voor meer informatie en advies.

Bieke

Bieke | Reisbureau Brasschaat Travel
specialisatie

Groene bestemmingen, verkennend roadtrippen & eigenzinnige à la carte-reizen.

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Fins Lapland