Kreta

Een verlengd weekend opvullen? Dan is Grecotel Creta Palace een heerlijk uitje om de batterijtjes weer op te laden. We verblijven in een villa met private pool die directe toegang verleent  tot het strand.

Kreta - haven bij zonsondergang

Roadtrippen op Kreta

 

We huren een wagen om onze tijd op dit eiland zo goed mogelijk te besteden. We doen verschillende leuke uitstapjes naar het zuiden van het eiland waar we de dorpjes Agia Gallini en Matala bezoeken. Onderweg rijden we door de bergen en passeert een prachtig landschap langs ons. Dit is echt genieten.  In Matala zijn er grotwoningen die de moeite zijn om te bezoeken. We lunchen hier lekkere vers gevangen zeebaars met een Griekse salade en nemen een duik in het helderblauwe water.

De volgende dag bezoeken we Rethymnon. Dit mocht niet ontbreken aan onze roadtrip. Het is hier gezellig keuvelen op de terrasjes. We wandelen door de traditionele straatjes met  winkeltjes, barretjes en taverna’s. De lunch aan de kleine oude haven was ook aan te bevelen, zeker als je bij de immer sympathieke Griek van het restaurant Zephyros een tafeltje kan bemachtigen. 

Kreta - lunch

Grecotel

 

Op Kreta kan je ook verblijven in Grecotel White Palace. Ik bezocht dit all inclusive hotel van dezelfde keten in dezelfde regio. Dit hotel is ook een echte aanrader waar romantisch kan dineren in White restaurant terwijl de zon ondergaat en je terugblikt op een heerlijke dag. Deze keten is erg bekend in Griekenland en biedt het beste van twee werelden door je te laten genieten van de Griekse gastvrijheid en de mooiste uitstapjes aan te bevelen gecombineerd met fantastisch eten en een geweldige service. 

Kom zeker langs voor meer informatie over Grecotel of voor een uitgebreidere rondreis op Kreta. 

Grechotel - private pool

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Kreta