Malediven

Malediven, dat is zo een van die plaatsen op aarde waarvan je alleen maar kon dromen. 

De Malediven, dat zijn 1190 koraaleilanden, 26 atollen en dat in de Indische Oceaan. Dankzij de makkelijke bereikbaarheid via Dubai komt deze droom dichterbij. Combineer verschillende eilandengroepen of spendeer zoveel tijd als je wilt op één paradijselijk eiland.

LUX - watervliegtuig

Lux South Ari Atoll

Bij aankomst in de luchthaven Malé, word je naar de privé lounge van het hotel gebracht waar je rustig met een hapje en drankje kan wachten tot het watervliegtuig van het hotel waar we verblijven, LUX South Ari Atoll, ons naar het resort brengt. Dit hotel is gelegen op één van de grotere privé eilanden. Dat wil zeggen dat er iets meer faciliteiten zijn zoals prachtige witte stranden waarlangs het heerlijk wandelen is, twee grote zwembaden, een beachclub met lounge muziek, verschillende restaurants, het zeer uitgebreide Spacomplex. Je kan er ook fietsen huren en er is een heel grote en gespecialiseerde duikclub. Want hoewel de eilanden prachtig zijn, het leven op de Malediven begint pas echt bij de onderwaterwereld. 

Malediven
Malediven

Het concept van LUX is subliem en hip, doordacht tot in elk detail. De kamers, beachvilla’s of overwater bungalows, zijn prachtig en passen zich aan aan de gebruiken van het leven in de Indische Oceaan. De service en het eten zijn er verzorgd, kindvriendelijk en aangepast naar de wensen van elke gast! Je kan er in half pension of all inclusive verblijven.

Constance Halaveli

We combineren twee hotels om een all-round ervaring van de Malediven te krijgen. Na een bezoek aan LUX, pikt het watervliegtuig van Constance Halaveli ons op. Dit hotel, in intieme en magische setting geeft speciale aandacht aan families met kinderen. Ook voor wie graag de onderwaterwereld ontdekt is hier op de juiste plaats.

Malediven - Lux
Malediven - Lux

 

Zoals we al zeiden, een van de landen waar je alleen maar van kan dromen, maar bij ons worden ze werkelijkheid. Spring gerust binnen voor meer informatie, andere hotels en samen vinden we de ideale combinatie voor jouw droomvakantie. 

Reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Malediven