MSC Meraviglia (msc cruises)

Aan boord van MSC Meraviglia komen dromen waar voor jong en oud!

MSC Meraviglia is een schip dat eindeloos plezier biedt voor iedereen en tijdens elk seizoen. De vaarroutes, het personeel, de eetgelegenheden en entertainment zijn van een uitstekend niveau. Het meest spectaculaire aan dit schip zijn de overdekte promenade en het openlucht waterpretpark.

MSC Meraviglia is een van de nieuwste schepen van MSC. De verschillende types kajuiten zoals de duplexsuites of de familiekajuiten stralen een moderne elegantie uit. Verzorgd en ruim genoeg om comfortabel te vertoeven aan boord. 

Dit schip heeft ongelooflijk veel faciliteiten. Zo is de overdekte promenade er één van. De koepel van de promenade heeft een LEDplafond van wel 480 waarop een prachtige wolkenhemel kan verschijnen of de Sixtijnse kapel. In deze promenade kan je genieten van winkeltjes, een crêperie en een ijssalon, chocolatier, enzoverder. Ook voor fine dining kan je hier terecht in de specialiteitenrestaurants. 

Het entertainment aan boord van MSC Meraviglia is van een ongezien niveau. De shows worden uitgevoerd in samenwerking met Cirque Du Soleil en zijn een adembenemende ervaring. Het Polar aquapark heeft spetterende waterglijbanen en een Himalayan Bridge. Plezier gegarandeerd! Ben je eerder een sportief type, dan kan je terecht is de sportzaal voor gezamenlijke sportactiviteiten of in de fitness met zicht op zee. Of wil je liever eens in een Formule-1 auto racen? Dat kan ook in de virtual-reality zone. En zo gaat het verder met bowlingbanen, karaoke avonden… Een week is te kort om alles te ontdekken.
Geen zorgen voor wie toch in alle rust wilt varen. De MSC Yacht Club heeft een eigen receptie, zwembad, lounge en restaurant voor de stille genieters. 

Het gastronomisch niveau ligt ook hoog want aan boord zijn er wel twaalf verschillende eetgelegenheden. Er zijn de à la carte restaurants, een tapasbar, een Amerikaans steak house, sushi restaurant, ocean diner enzovoort. 

Je ziet, hier zal je nooit iets te kort komen. En als dat wel zo is, dan vraag je er gewoon naar! Kom zeker langs bij ons voor meer informatie en advies! We helpen je graag verder! 

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

MSC Cruises Meraviglia