OCEANIA SIRENA (Oceania cruises)

Oceania Sirena behoort tot de betere schepen en is een luxueuze rederij zonder een formele indruk te maken. Eindeloos genieten langs kleinere havens en met gastronomische perfectie.

Ontdek de mooiste havens van de Middellandse Zee in combinatie met vergaande luxe aan boord van Oceania Sirena. Ontsnap van het dagelijkse leven en keer herboren terug naar huis na een onvergetelijke vakantie! 

Een Middellandse Zeecruise met Oceania Sirena is een absolute aanrader. In de zomer vaar je dan langs prachtige havens zoals Venetië, Split , Kotor, Santorini, Corfu, Ancona, Bari, Katakolon en Athene. Het is een gebalanceerde mix tussen leuke uitstapjes met oeroude cultuur en mooie natuur, lekker relaxen in het zonnetje en genieten van de super service en het overheerlijke eten aan boord van de Sirena.

Ondertussen werd de Sirena volledig gerenoveerd naar een hoger niveau met nieuwe kamers en badkamers. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze ruimer en praktischer ingericht werden. Kies uit meer dan zeven verschillende suites om de perfecte overnachting op jouw maat nog aangenamer te maken. 

Omdat de nadruk aan boord van Sirena volledig ligt op excellente service, gastronomische topkwaliteit, excursies en rust is er niet veel entertainment aan boord. Toch is er een voldoende ontspanning zoals een namiddagje bridgen, gastlezing door een historicus in de prachtige bibliotheek, cabaret cinema en andere shows. Wie graag wilt genieten van een eeuwige massage kan terecht in de professionele spa. 

Zoals we al zeiden is het gastronomisch niveau aan boord van een uitstekend niveau. Je zal er zeker niets te kort komen in het Grand Dining restaurant of het Aziatische geïnspireerde restaurant. Maar ook in Tuscan Steak of in je eigen suite kan je genieten van de beste gerechten. 

Tip: Kies voor een drankenpakket en ontdek de beste wijnen en aperitieven aan boord.

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Oceania Sirena