4 Gallia brochures vol vakantie ideeën naar groene bestemmingen

Schitterende arrangementen voor je volgende belevenisreis ...

Uit het aanbod van Gallia

4 Gallia brochures vol vakantie ideeën naar groene bestemmingen | Reisbureau Brasschaat Travel

Brochure IJsland & Groenland Winter 2021-2022

Op safari in Lapland? Op jacht naar het noorderlicht? Uniek logeren? Voor deze winter heeft onze partner Gallia zijn wintervakantieaanbod met (ont)spannende pakketjes wederom uitgebreid. Zo kan je kerst vieren in het thuisland van de Kerstman, op wintersafari trekken met sneeuwscooter of mee op jacht gaan naar het noorderlicht.

Heerlijke nachten breng je door in een sneeuwhotel, een traditionele blokhut, een glazen iglo of in een huisje met een glazen dak …

In deze brochure vind je arrangementen met een focus op unieke ervaringen. Het aanschouwen van de aurora borealis, een sledetocht met husky’s of rendieren, een sneeuwscootertocht, ice floating en zoveel meer.

Blader door de Winter Brochure »
Brochure Vaarvakanties 2021

Altijd al gedroomd over het varen met een boot, maar je hebt geen vaarbewijs? Ook dan maken we samen met specialist Gallia graa je dromen waar. Varen over rivieren en kanalen, de prachtige natuur ontdekken, de lokale bevolking ontmoeten, leven op het water … En dat alles op je eigen tempo.

Er is geen voorafgaandelijke kennis van de vaarreglementen of brevet vereist.

Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde vakantie. Trossen los en je kan vertrekken. Na een halfuurtje varen is het alsof u nooit anders gedaan hebt.

Geniet van je volgende vaarvakantie in onder andere:
  • België
  • Nederland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Schotland
  • Ierland
  • Canada

Blader door de Vaarvakantie Brochure »
Brochure ‘Ontdek’ 2021

In de ‘Ontdek’ brochure vind je onvergetelijke verblijfsvakanties en rondritten naar Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië, Finland en IJsland. Met ruim 25 jaar ervaring kent onze partner Gallia als specialist in groene bestemmingen deze landen door en door. Met enkel de meest geschikte vakantieformules.

‘Ontdek’ is dan ook ongetwijfeld dé geschikte titel voor deze brochure. Op de geselecteerde bestemmingen valt ontzetten veel te beleven. Een mooi stukje ruwe natuur, uitzonderlijke panorama’s, een mooi kasteel. Op een rondreis door deze groene bestemmingen kom je het allemaal tegen. En voor de liefhebbers: gekruid met een flinke portie cultuur en architectuur.

Blader door de Ontdek Brochure »
Brochure Explore Canada 2021

Canada … Misschien wel de ultiem groen bestemming. Om grote delen van Canada zo goed mogelijk te verkennen is een rondreis de beste optie. Het land blijft echt zodanig groot en uitgestrekt dat indien je maar enkele weke vakantie hebt, je steeds een keuze zal moeten maken.

Daarom vind je in deze brochure een mooi overzicht van het uitgebreide aanbod van Gallia. Zo maken we samen de juiste keuze voor je droomreis naar Canada.

Blader door de Explore Canada Brochure »

Prijs op aanvraag

Contacteer ons

Reisaanvraag

4 Gallia brochures vol vakantie ideeën naar groene bestemmingen