Club Med Opening Reservaties WINTER 2025: Geniet Tot -20% Korting!

Uit het aanbod van Club Med

Van 26 tot en met 29 maart opent Club Med de reservaties voor volgende winter. Tijdens de ODR kan je van exclusieve kortingen genieten tot wel -20% op je verblijf. Als Club Med Platinum-lid openen de reservaties zelfs al vanaf maandag 25 maart. Voorinschrijven om zeker te zijn van je periode en het Club Med resort van jouw keuze kan nu al. Contacteer ons nu al met je Club Med wintervakantie plannen ➔

Hoeveel vroegboekkorting krijg je als je boekt tijdens de ODR?

Als je tijdens de Club Med ODR je Club Med vakantie bij ons boekt dan geniet je van:
  • tot -20% op alle premium kamers
  • tot -15% op alle superior kamers

Hoe ben je zeker dat je geniet van de vroegboekkorting van Club Med?

Zeker zijn van beschikbaarheid voor de Club Med wintervakantie die je in gedachten hebt en om van de vroegboekkorting te profiteren? Bezorg ons nu al je vakantiewensen zodat we meteen beschikbaarheden kunnen checken tijdens de Opening van de Reservaties.

Wat is de ODR en waarom is het belangrijk?

De ODR, voorheen bekend als Club Med Happy First, biedt reizigers de kans om als eerste hun verblijf voor het komende winterseizoen te boeken, en dat met aanzienlijke kortingen. Voor G.M.s® (Gasten van de Club Med) is dit een unieke gelegenheid om te profiteren van het beste aanbod van het seizoen. Maar wat zijn de belangrijkste data om in gedachten te houden?
  • 25 maart: ODR start voor Platinum-leden.
  • 26 tot en met 29 maart: ODR voor alle klanten.
  • 30 maart: Alle opties vervallen, dus wees er snel bij!
Bezorg ons daarom nu al je vakantiewensen zodat dat we meteen als eerste je vakantie kunnen boeken.

Waarom vroeg boeken?

  1. Geniet van maximale kortingen en keuze.Tijdens de ODR kunnen klanten profiteren van kortingen tot -20% op Deluxe kamers, Suites, Villa’s en Chalet-appartementen, en tot -15% op andere kamertypes en Escapades. Bovendien biedt vroeg boeken de ruimste keuze aan bestemmingen en reisdata, waardoor je verzekerd bent van het perfecte verblijf.
  2. Voldoende ruimte en mogelijkheden tijdens de schoolvakanties.Club Med is populair tijdens schoolvakanties, maar vroeg boeken stelt je in staat om deze drukte voor te zijn. Met de Happy First aanbieding krijg je als eerste toegang tot de gewenste data, zodat je zorgeloos kunt genieten van een vakantie met het gezin.
  3. Kinderen zijn verzekerd van een plek in de Baby-, Petit,- Mini,- en Junior Club of Passworld®Ouders kunnen met een gerust hart boeken, wetende dat hun kinderen verzekerd zijn van een plek in de Baby Club Med®, Petit Club Med®, Mini Club Med® of Junior Club Med®. Club Med Resorts bieden een scala aan activiteiten en faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden, onder toezicht van gecertificeerde medewerkers.
  4. Optimaal voorbereiden en voorpret beleven.Door vroeg te boeken, heb je meer tijd om je vakantie voor te bereiden en te genieten van de voorpret. Denk aan alle activiteiten die je wilt ondernemen en de mooie herinneringen die je zult creëren met je dierbaren.

Conclusie

De Opening van de Reservaties Winter 2025 bij Club Med is een niet te missen kans om te profiteren van exclusieve kortingen en een ruime keuze aan bestemmingen en accommodaties. Door vroeg te boeken, vermijd je niet alleen de drukte, maar verzeker je jezelf ook van de beste voorwaarden en een zorgeloze vakantie-ervaring voor het hele gezin. Wacht dus niet langer en boek nu om te genieten van de voordelen van de ODR bij Club Med!

Prijs op aanvraag

Contacteer ons

Reisaanvraag

Club Med Opening Reservaties WINTER 2025: Geniet Tot -20% Korting!