Hillside Beach Club in Fethiye, Turkije

Het luxueuze resort neemt groen denkende gasten mee naar buiten

Hillside Beach Club staat bekend als een vaste waarde bij veeleisende vakantiegangers uit de hele wereld. Met 74% heeft het resort een ongelooflijk aandeel terugkerende gasten. Dankzij de verscholen ligging in een idyllische baai omringd door groene heuvels heb je de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen in het paradijs.

​Hillside Beach Club beschikt over een waaier aan mogelijkheden om te zorgen voor de natuur en een band te creëren met de lokale gemeenschap. In totaal heeft het hotel tien duurzaamheidscertificaten verzameld, waaronder de Travelife Gold award. Als een team en in overleg met experten wordt voortdurend gewerkt aan verbetering. Geavanceerde technologie en creativiteit zijn voor Hillside middelen om waar mogelijk een positieve impact op de omgeving te hebben.

Onder meer door boomplantprogramma’s, productontwikkeling en personeelsopleiding zorgt het Hillside-team ervoor dat milieuvriendelijk reizen in 2022 een reële mogelijkheid wordt voor groen denkende gasten.

Met Hillside’s wekelijkse loopclub kan je je inzetten om je persoonlijke ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl je geniet van de verbluffende kustlijn. Hillside belooft een boom te planten voor elke kilometer die elke gast al lopend aflegt. Het project vormt een stimulans om de planeet te helpen en om fit te blijven.

Je kan nu ook genieten van de prachtige natuur in de omgeving dankzij Hillside’s elektrische fietsen van topkwaliteit. Hillside Beach Club heeft e-bikes geïntroduceerd als een milieuvriendelijke en efficiënte manier voor gasten om de boeiende geheimen van Fethiye te gaan ontdekken.

Gloednieuwe fietspaden en wandelroutes werden aangelegd. Je kan je inschrijven voor een speciaal ontworpen tocht per fiets of te voet begeleid door een professionele gids die je inwijdt in de magische geschiedenis van de streek. Je verkent het oude spookstadje Kayaköy of het mystieke Af Kule klooster en genieten met alle zintuigen van de schitterende natuur. De bedwelmende geur van salie, oregano en wilde tijm, de indrukken van bloemen, vogels en wilde dieren en de verre geluiden van geitenbellen brengen gasten in een andere wereld. Er is een avondlijke wandeling waarbij je op het einde van de dag wordt verrast met een heerlijke picknick bij zonsondergang. Het uitgebreide ontdekkingsaanbod ‘Hillside Outside’ omvat ook een zalig ontspannende zeiltocht bij zonsondergang, langs twaalf nabijgelegen eilanden in de Egeïsche Zee.

Het feit dat gasten jaar na jaar terugkeren naar Hillside Beach Club is een succesverhaal in de toeristische sector dat aan universiteiten wordt onderwezen sinds het onderwerp werd van een casestudy aan de Harvard Business School, getiteld “Delivering the Ultimate Family Vacation in the Mediterranean”.

Van 9 april tot 20 november 2022 kunnen gasten opnieuw genieten van de ongeëvenaarde en hartelijke service van Hillside Beach Club, met de doordachte attenties en een ongelooflijk oog voor detail.

Prijs op aanvraag

Contacteer ons

Reisaanvraag

Hillside Beach Club in Fethiye, Turkije