#reisgerust Hotel Borgo Pantano – Sicilië

Onze hotelpartners zijn volop in de weer om maatregelen te treffen om de absolute veiligheid van hun gasten te garanderen. Wij zetten er graag enkele voor jou in de kijker. Voor dit bericht hadden we een interview met Cristina eigenares van Borgo Pantano op Sicilië.

HOEVEEL KAMERS HEEFT HET HOTEL? KAN BORGO PANTANO OP VOLLE CAPACITEIT HEROPENEN?
Ons hotel telt 32 kamers en kan zeker op volle capaciteit heropenen. Hiervoor zal ik je even het concept van ons hotel uitleggen. Eigenlijk is Borgo Pantano ontstaan uit een oude ‘masseria’, ofwel een typisch Siciliaanse boerderij. Die boerderij ligt op een gigantisch landgoed van drie hectare. Onze kamers zijn daarnaast verdeeld over drie blokken en zijn allemaal op de benedenverdieping. Per blok zijn er ook bepaalde deuren aangewezen die uitsluitend als in- of uitgang mogen worden gebruikt. Op die manier krijgen mensen die naar hun kamer willen bijna geen kans om dicht bij elkaar te komen.

Daarnaast respecteerde Borgo Pantano eigenlijk voor het coronavirus al social distancing, want alles is hier echt heel erg groot, waardoor de afstand van elkaar sowieso bewaard wordt.

Neem contact met ons op voor alle maatregelen in dit en andere hotels

Prijs op aanvraag

Contacteer ons

Reisaanvraag

#reisgerust Hotel Borgo Pantano – Sicilië