Tips voor fiets- of wandelvakantie kortbij

Goed nieuws! Er mag voorzichtig terug gereisd worden, maar in eerste instantie niet verder dan België of Europa. Maar niet getreurd. Een mooie gelegenheid om eens een andere vakantie te plannen.

Bij Brasschaat Travel vind je namelijk ook een mooi, gevarieerd en interessant geprijsd kortbij aanbod, dat je volledig verzekerd kan boeken. Naast onze Vlaamse kustlijn of de Ardennen hebben we nog tal van suggesties in onze buurlanden voor jou!

Fietsen door de Ardennen, Nederland, Frankrijk of Duitsland?
Ga op 4-, 5-, 6- of 7-daagse met de fiets. ’s Morgens start je wanneer het jou best past. Zo geniet op je eigen tempo en stop je waar en wanneer je wil. Ons roadbook leid je via een duidelijk uitgestippelde route naar je gereserveerde overnachtingsplaats.

De keuze is aan jou:
  • in één hotel verblijven
  • elke dag naar het volgende hotel fietsen

De nabrengservice brengt je bagage naar het volgende hotel.

Stapvakantie: GR5 met hotelovernachtingen?
In ons breed gamma wandelarrangementen zorgen we uitdrukkelijk voor kwalitatieve en gezellige overnachtingsplaatsen. De wandelprogramma’s zijn er voor iedereen, voor jong en oud, klein en groot. Wat dacht bijvoorbeeld van de GR5? Je hoeft niet over bijzondere technische vaardigheden te beschikken, een normale fysieke conditie is voldoende.

De keuze is aan jou:
  • in één hotel verblijven
  • elke dag naar het volgende hotel wandelen

Je bagage wordt nagebracht, zo kan volop van je stapvakantie genieten!

Prijs op aanvraag

Contacteer ons

Reisaanvraag

Tips voor fiets- of wandelvakantie kortbij