Vaarroutes nieuw cruiseschip Oceania Vista beschikbaar

Uit het aanbod van Oceania Cruises

Vanaf april 2023

Oceania Vista Cruiseschip | Reisbureau Brasschaat Travel
Oceania Cruises heeft de vaarroutes bekendgemaakt voor hun nieuwe schip Vista dat vanaf april 2023 in de vaart komt. Blader door de brochure en laat ons weten welk programma bovenaan je lijstje staat. We realiseren graag jouw volgende cruise vakantie.

Gloednieuw cruiseschip Vista

Vista is het 1e schip uit de Allura klasse voor maximaal 1.200 gasten. Signature ruimtes zijn onder andere het atrium met elegante draaitrap, de grote bibliotheek, Aqaumar Spa & Vitality Center, het pooldeck en drie Ralph Lauren Owner’s Suites. Alle kajuiten zijn trouwens voorzien van balkon.

Benieuwd om het Vista cruiseschip al eens vanbinnen te zien? Bekijk dan zeker het Vista Look Book of dit filmpje.

Nieuwe culinaire venues

Ook nog steeds aanwezig aan boord: The Finest Cuisine at Sea. Vista telt maar liefst 12 restaurants, ongezien voor een schip van deze grootorde. Met enkele totaal nieuwe culinaire venues.

Ember, open voor lunch en diner, is de ideale plek om je culinaire hart te verwarmen. Op de kaart: een blend van Amerikaanse creaties en gevestigde classics. Liefhebber van gestoofde ribbetjes of gegrilde zwaardvis met asperge?

Aquamar Kitchen biedt een fris perspectief op eten en welzijn. Flexitariër of diehard foodie, geniet zonder schuldgevoel van een overvloed aan verwennerij. Van superfood smoothies en hartige granola bij het ontbijt, tot slow roast zalm met quinoa taboulé en tahini bij de lunch.

Interesse?

Zin om de wereld te verkennen aan boord van de Vista? Bekijk gerust even de nieuwe brochure en contacteer ons om je gedroomde cruise met ons bespreken.

Prijs op aanvraag

Contacteer ons

Reisaanvraag

Vaarroutes nieuw cruiseschip Oceania Vista beschikbaar