Regent Seven Seas Navigator

Een klein schip met stijlvol interieur en interessante excursies. 

Dit prachtige schip van rederij Regent Seven Seas vaart langsheen de mooiste kustlijnen. Omringd door luxe, een uitstekende keuken en uitermate vriendelijke service beleef je hier een van je mooiste vakanties.

De suites aan boord van deze Navigator zijn prachtig, het interieur is heel stijlvol en doet denken aan een Italiaans design. De badkamer is ruim en er is een grote dressing wat heel handig is!
Bij aankomst staat er een flesje champagne klaar, heerlijk genieten! We drinken er een glaasje van, op ons balkon met zicht op de haven. Aan boord van de Navigator heb je keuze uit verschillende suites die allemaal zeezicht hebben. 

Het eten is lekker en verzorgd! Compass Rose is een prachtig restaurant met een goede keuken en bediening. Het is er rustig om ook eens ’s morgens te gaan eten. Sette Mari tovert het beste van de Italiaanse keuken op tafel. En bij Prime7 serveren ze de beste steak die je ooit gegeten hebt. 

Aangezien de excursies inbegrepen zijn, hebben we ons laten indompelen in de cultuur van Palamos. We hebben ons hier goed geamuseerd! Ik was ook aangenaam verrast van de stadjes die we hebben bezocht, het was een leuke ontdekking aan de Costa Brava.

Ook aan boord kan je meedoen aan heel wat activiteiten zoals trivia, bocce ball of gewoon eens relaxen aan het zwembad en rond de namiddag genieten van afternoon tea. ‘S avonds kan je terecht aan de bar, in het casino of genieten van een spectaculaire show. 

Zeker een ervaring om nog eens over te doen! Kom langs voor informatie over de vaarroutes, we helpen je graag verder! 

Tina

specialisatie

Afrika, Japan, cruises, gezinsvakanties, à la carte rondreizen met boetiekhotels & Club Med

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reisaanvraag

Regent Seven Seas Navigator