SEADREAM II - Seadream cruises

Aan boord van Seadream beleef je altijd een geweldige tijd! Met slechts 112 passagiers vertoef je in het beste van wat Seadream te bieden heeft. De 96 bemanningsleden bedienen je altijd en overal met de glimlach. Hun slogan is zeer terecht: it’s not cruising, it’s yachting!

De suites zijn voorzien van alle comfort en ruimte, ook al zijn ze iets minder modern dan sommige andere. Je hebt keuze uit verschillende type van kamers, afhankelijk van je eigen wensen.

Van ontbijt tot diner kan je buiten van de lekkerste gerechten genieten. De eetbelevenis aan boord is puur en tot in perfectie. En in de Top of the Yacht bar is het heerlijk vertoeven met geweldige uitzichten. 

Voor mensen die houden van watersporten, SeaDream legt bijna elke namiddag zijn watersportplatform open in zee en dan kan er gezwommen worden in de zee, er zijn jetski’s, er is een banana, kajaks, … Maar ook andere excursies zijn hier erg leuk om te doen. Ontdek de plekken waar je aan land ligt en haal zo alles uit je vakantie! 

 

Tina

specialisatie

Afrika, Japan, cruises, gezinsvakanties, à la carte rondreizen met boetiekhotels & Club Med

reistype

Jouw droomcruise vinden?

Nood aan een deugddoende vakantie? Staat u te popelen om de wereld te ontdekken? Kom gerust eens langs, we nemen graag de tijd om samen met u een reis samen te stellen die helemaal bij uw wensen past.

Reisofferte aanvragen »

Reiscategorieën

Reisaanvraag

SeaDream II Cruises