MAGIC BOTSWANA - 13 DAAGSE FLY-IN SAFARI

Dag 1: Brussel – Johannesburg (met tussenstop)

 

Dag 2 & 3: Johannesburg – Makgadikgadi/Nxai Pan

In Maun wordt u opgewacht en neemt u korte vlucht naar het Makgadikgadi National Park. Hier zal u wildebeesten, zebra’s, olifanten, antilopen, giraffes en roofdieren zien in een uniek landschap. De komende dagen maakt u game drives per 4x4 voertuig. Voor de liefhebber zijn ook natuurwandelingen mogelijk. Tweedaags verblijf.

 

Dag 4 & 5   : Okavango Delta – Jao Concessie

Deze ochtend vliegt u de Okavango Delta in. Uw kamp ligt in het unieke landschap met open savannes en uitgestrekte overstromingsvlaktes van de Okavango. De schaduw van dadelpalmen, vijgenbomen en ebben zorgen voor
een natuurlijke koeling. In dit nauwelijks door mensen bezochte landschap krijgt u zicht op ongelofelijk veel soorten wild. Activiteiten zijn  gamesdrives per 4x4, wandelsafari’s en boottochten. Nachtsafari’s behoren ook tot de mogelijkheden. U zult versteld staan van het spectaculaire landschap en de grote aantallen roofdieren die hier voorkomen. Tweedaags verblijf.

 

Dag 6 & 7: Moremi National Park

Vlucht naar het Moremi Game Reserve in het hart van de Okavango Delta. Doordat de lodge in een privé domein ligt, komen hier nauwelijks andere toeristen. Moremi National Park is het meest wildrijke gebied van Botswana.

Tweedaags verblijf 

 

Dag 8 & 9: Chobe National Park

Vlucht naar Chobe National park. Het wild in dit  gebied is divers en de olifantenbevolking kent hier de grootste concentratie van Afrika. Boottochten en vissen zijn ook mogelijk. Tweedaags verblijf.

 

Dag 10 & 11: Livingstone of Victoria Falls

Verblijf van 2 nachten aan de Victoria Vallen. Waarschijnlijk vormen de Victoria Watervallen de grootste bezienswaardigheid van het Afrikaanse continent.

 

Dag 12: Livingstone- of Victoria Falls -Europe

Vlucht naar Johannesburg, vanwaar u doorvliegt naar België. Indien gewenst kan u deze reis verlengen in Mauritius of Mozambique

 

Dag 13: aankomst in Brussel

 

 

U logeert in 4* hotels: voor details van de accommodatie kan U ons contacteren

 

Prijs per persoon: € 6 590,00 (vanaf) op basis van een dubbele bezetting

Reisperiode: april-juni

 

Prijs per persoon: € 7 340,00 (vanaf) op basis van een dubbele bezetting

Reisperiode: juli - oktober

 

 

Notice: Use of undefined constant unsub - assumed 'unsub' in /home/brasschaat/domains/brasschaattravel.be/public_html/index.php on line 209