SEADREAM (SeaDream II)

Wij gingen in Barcelona aan boord en op eerste zicht is het schip lichtjes verouderd, voornamelijk de kajuiten kunnen een opfrisbeurt gebruiken en de badkamer had iets groter gemogen! Maar wat maken de service & de bestemmingen alles goed!! Elke ochtend hebben we buiten ontbeten, onze ober wist telkens nog wat we de dag ervoor gegeten hadden, vroeg hoe we geslapen hadden & wat onze plannen van de dag waren. Super ontbijt met een eindeloos zicht! 

Vooral de 'marina' was geweldig. We lagen 3 dagen voor anker in zee en elke namiddag ging het watersportplatform open en was er jetski, waterski & kano beschikbaar. Wie wou, kon ook gewoon in de zee zwemmen, echt zalig!! Tijdens de dagen dat het schip in zee voor anker ligt, wordt er aan wal gegaan met 'tenders' oftewel kleine bootjes.. Het geweldige hiervan is dat je midden in een stadje aankomt waar SeaDream steeds een tentje heeft opgesteld met gratis fietsen, frisdrank, koekjes & een verfrissingsdoekje, de service gaat dus ook verder aan land!! 

Aan boord is er een binnenrestaurant & een buitenrestaurant. Bij goed weer, wordt er zoveel mogelijk buiten gegeten & als u een heel jaar lang op een kantoor werkt, is er niets zo zalig als buiten ontbijten, lunchen & zelfs dineren!! De laatste avond lagen we voor de kust van Saint Tropez en hebben we gedineerd met het mooiste uitzicht van de ganse cruise. Lichtjes fris want het was nog maar begin mei maar dat werd prima opgelost met dekentjes. 

Aan boord is er ook een groot zwembad en er zijn verschillende ligplaatsen. Rond het zwembad zijn er ligzetels, vooraan aan het schip (zeer rustig) ook of aan de Top of the Yacht bar zijn er Balinese bedden waar u als koppel heerlijk kan zonnen of rusten. Deze bedden kan indien gewenst ook opgemaakt worden voor de nacht. U kan dan met een dikke dons slapen onder een sterrenhemel, een absolute aanrader!!

Kom gerust langs, ik vertel met plezier over dit schip/jacht & laat ook graag mijn foto's zien! Ik kan alvast niet wachten om terug aan boord van SeaDream te gaan... 
Tina